Veranderen van provider

Het veranderen van provider met prepaid gaat ontzettend makkelijk. Dit komt natuurlijk omdat je met prepaid geen contract of iets dergelijks hebt en dus eigenlijk van provider kunt veranderen op het moment dat jij dat zelf wilt. Stel dat je vindt dat je provider te duur is met de prijzen kun je overstappen naar een goedkopere provider. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een prepaid simkaart kopen van die provider en die in je telefoon steken. Dat is alles. Dit zou je dus bij wijze van spreken direct met je net gekochte prepaid telefoon kunnen doen.

Nummerbehoud

Een nieuwe prepaid simkaart betekent ook meteen dat je een nieuw telefoonnummer hebt. Dit hoeft echter niet, want als je graag je oude nummer wilt behouden kun je dit gewoon aangeven. Je moet er dan wel rekening mee houden dat je een paar euro extra betaalt voor je simkaart omdat nummerbehoud natuurlijk een extra dienst is.

Geen risico met prepaid

Met prepaid loop je geen risico. Met een abonnement zou je nog kunnen hebben dat je een verkeerde keuze maakt en dat je voor een jaar aan je abonnement vastzit, maar daar is met prepaid geen sprake van. Stel dat je achteraf niet blij bent met je keuze voor de prepaid provider, dan koop je gewoon een simkaart van een andere provider en klaar ben je. Prepaid simkaarten zijn te kopen voor lage bedragen, dus als je al een keer niet blij bent met je provider kun je dit zo veranderen.

Previous post:

Next post: